Eylül Öztürk'ün Eşinin O Görüntüleri Yeniden Gündem Oldu: Altın Kaplama Diş, Rolls-Royce Marka Araba

Dilan Polat'ın bir zamanlar paylaştığı 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında bulunan Eylül Öztürk'ün şirketine kayyum atanmasının ardından eşi Barış Kenan Özkan'ın 1 sene önce verdiği röportaj yeniden gündem oldu. Röportajda Barış Kenan Özkan'ın milyonluk Rolls-Royce arabası ve altın kaplama dişleri dikkat çekiyor.

Kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın bir zamanlar paylaştığı 'Şampiyonlar Ligi' fotoğrafında bulunan 12 kişinin şirketine kayyum atandı; mal varlıklarına el konuldu. Fotoğraftakilerin ortak özelliği ise güzellik merkezi açıp 'bir anda' zengin olmaları...

O şirketin sahiplerinden birisi de ABD'ye yerleşmesiyle gündeme gelen ve hakkında pek çok iddia atılan Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti.

eylul-ozturk-okan-ve-baris-kenan-ozturk-roportaj.jpg

Kararı çıkan haberlerden öğrendiğini söyleyen Eylül Öztürk, şirket işleyişlerinde bir aksama olmadığını belirtti. Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan çiftinin 5 milyon dolar serveti; ABD'de 11 villası olduğu iddia edilmişti.

1.png

ROLLS ROYCE ARABA, ALTIN KAPLAMA DİŞ...

Tüm bu gelişmelerin ardından Barış Kenan Özkan'ın geçen sene verdiği bir röportaj görüntüsü yeniden gündem oldu. Snob Magazin'e verdiği röportajda milyonluk Rolls-Royce aracı, altın kaplama dişleri ve yılan derisi ayakkabısıyla görülen Özkan'ın bu serveti nasıl elde ettiği tartışma konusu olmuştu.

Özkan, keyfi yaptırdığı altın kaplama dişleri için ise "18 yada 24 ayardır" demişti.

22.png

4.png

5.png

eylul-ozturk-ozkan4.jpg