Eylemci gençler çetelerin eline mi düştü? Ümit Özdağ paylaştı

Eylemci gençler çetelerin eline mi düştü? Ümit Özdağ paylaştı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, önce Silivri Marmara Cezaevi'nde tutulduğu alanın krokisini paylaştı. Sonra bu soruyu sordurdu: "Eylemci gençler çetelerin eline mi düştü?"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 73 gündür tutuklu bulunduğu Silivri Marmara Cezaevi'nde yaşadıklarını ve avukatlardan aldığı bilgilerle İmamoğlu operasyonu sonrası yapılan eylemlerde tutuklanan gençlere neler olduğunu anlattı.

Kroki çizerek kendi hücresini ve gününü aktaran Özdağ, önce 'yargılanmak istiyorum' dedi sonra tutuklu eylemciler hakkındaki duyumlarını aktardı.

ÜMİT ÖZDAĞ PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Bugün hücremin 20 metrekarelik avlusunda spor dışında kullandım. Güneş karşı köşelerden birine vuruyordu. O köşeye sandalyemi koydum, yanıma da küçük bir tabure koydum. Çayımı demledim, biraz da bisküvi ve elime Nazan Bekiroğlu'nun 'Nar Ağacı' adlı romanını alarak güneş başımı, vücudumu ısıtırken 1912 Trabzon’unda sokaklarda dolaşmaya gittim.

Bugün 31 Mart 2025 Silivri'de hücrede 72. günüm. Kaçmam, delil karartmam mümkün değil. En üst sınır olan 3 sene ceza alsam hapisten çıkmam lazım. Tek isteğim hazırlandığını duyduğum iddianamemin başsavcılık tarafından onaylanarak mahkemeye yollanması ve yargılanmak.

EYLEMCİ GENÇLER ÇETELERİN ELİNE Mİ DÜŞTÜ?

Bu sabah cezaevine ziyaretime gelen bir avukat anlattı. Son olaylarda tutuklanıp Silivri'ye getirilen gençlere çete mensupları içeride ağır mobbing yapıyorlarmış. 'Artık yaşamınız bitti, çıkınca tek şansınız bize katılmak' gibi baskıların yanında sabah kahvaltısı için dağıtılan bir böreği ısıtmak için çaydanlığın buharına tutan bir genci çete mensupları 'Bizden izin almadan ısıtamazsın' diyerek dövmüşler. Genç infaz memurlarını çağırarak kurtulmuş."

eylemci-gencler-cetelerin-eline-mi-dustu-umit-ozdag-paylasti.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi