Evde oyun oynarken mermi isabet etmişti: 'Dayıbaşı' gözaltında

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 27 yaşındaki Muhammed Mahluf, evde bilgisayar oyunu oynadığı esnada sokaktan açılan ateş sonucu vücuduna mermi isabet etti. İnşaat işçisi Mahluf'un öldürülmesiyle ilgili dayıbaşı E.D.'yi gözaltına alındı.

Sarıyer Mahallesi'ndeki bir binanın 2. katındaki evinde 27 yaşındaki Muhammed Mahluf'a sokaktan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu camdan giren mermi isabet etti.

Cinayetle ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, inşaat işçisi Mahluf'un öldürülmesiyle ilgili dayıbaşı E.D.'yi gözaltına alındı.

Mahluf'un, bir süredir kendisi gibi Suriyelileri inşaatlarda yevmiye karşılığı çalıştıran dayıbaşı E.D. ile husumetli olduğu öğrenildi. Mahluf'un 3 aylık birikmiş yevmiyesini ödemediği ileri sürülen E.D. ile sürekli tartıştıkları, aralarındaki husumetinde bu nedenden kaynaklandığı belirtildi.

Olaydan önce tartışmışlar

Mahluf'un arkadaşı Mahmut Elomar, "Bilgisayarı masası pencerenin hemen yanındaydı. Bilerek ateş etmişler. Direk cama sıkılmış 2 mermi. Olayla ilgili dayıbaşı gözaltında. 3 ay boyunca parasını vermemiş. Öncesinde telefonda tartışmışlar. Sonrasında da bu olay yaşandı" dedi.

Kaynak:AA

Etiketler :