Eşyaları Yola Atıp, Polislere Ateş Açmıştı: Sebebi Belli Oldu

Burdur'da bir evde eşyaları yola atan ve ardından rastgele ateş açarak 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaralayan A.D. (45), tedavi için Konya'ya sevk edildi. Polis memurları, A.D.'den şikayetçi olmadı.

Olay, Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. A.D., dün saat 11.00 sıralarında evin balkonuna çıkarak eline geçirdiği eşyaları yola atmaya başladı. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. A.D., daha sonra kurusıkı tabancayla çevreye rastgele ateş açtı.

esyalari-yola-atip-eve-giren-3-polisi-y-37790-2.jpg

POLİS MEMURLARINI YARALADI

Polis ekipleri, A.D.'yi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine polisler, yan taraftaki evin çatısından içeri girmeye çalıştı. A.D.'nin bulunduğu yere biber gazı atarak eve giren polis, saldırıya uğradı. Yaşanan arbedede bir polis memuru omzundan, diğer iki polis memuru ise satır darbelerinden yaralandı. Bir polis de biber gazından etkilendi.

esyalari-yola-atip-eve-giren-3-polisi-y-37790-4-001.jpg

Etkisiz hale getirilip gözaltına alınan A.D., evden çıkarıldı. Yaralılar ve A.D., ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

esyalari-yola-atip-eve-giren-3-polisi-y-37790-1.jpg

BİPOLAR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yapılan araştırmada A.D.'nin yalnız yaşadığı ve daha önce bipolar bozukluk teşhisi konulduğu ortaya çıktı. Polis memurları, şikayetçi olmadıktan sonra A.D. tedavi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

esyalari-yola-atip-eve-giren-3-polisi-y-37790-5.jpg

esyalari-yola-atip-eve-giren-3-polisi-y-37790-002.jpg

Kaynak:DHA