Esnaf Kasadan Çıkarınca Turist Kadın Diz Çöküp Ağlamaya Başladı

İstanbul'da cüzdanını kaybeden kadın, daha önce ziyaret ettiği çantacıya giderek cüzdanını kaybettiğini söyledi. Kayıp cüzdanı kasadan çıkaran esnafın karşısında diz çökeren ağlayan kadının o görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da yaşanan bir olay "iyi insanlar ölmemiş" cümlesini akıllara getirdi.

Havadis'in haberine göre; İstanbul’da çantacı dükkanı bulunan bir esnaf, insanlık ölmemiş dedirten bir harekete imza attı. Turist bir kadının dükkandan ayrılırken düşürdüğü cüzdan, dükkan sahibi Hüseyin Çil tarafından fark edildi.

DİZ ÇÖKEREK AĞLAMAYA BAŞLADI

İstanbul Fatih'te bulunan bir çantacıda alışveriş yapan yabancı turist, dükkandan ayrılmasından kısa süre sonra cüzdanını kaybettiğini fark etti ve gün boyunca uğradığı dükkanları ziyaret etmeye başladı.

kadin1.webp

Son olarak çantacıya gelen ve cüzdanını kaybettiğini söyleyen kadın, esnafın kasadan cüzdanını çıkarması karşısında şoke oldu. Cüzdanını bulan kadın duygusal bir patlama yaşarken, saniyeler içerisinde diz çökerek esnafın boynuna sarıldı.

MUTLULUK GÖZYAŞLARI İZLEYENLERİ GÜLÜMSETTİ

Dükkan sahibinin yabancı kadını sakinleştirerek cüzdanın kendisinde olduğunu söyledi. Parayı kasadan çıkardığında yabancı kadın adamın dizlerine kapanarak hüngür hüngür ağladı. Ellerini iki yana açıp dua eden yabancı kadın, daha sonra esnafa sarıldı.

kadin2.webp

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, bazı kullanıcılar tarafından ‘insanlık ölmedi’ yorumları yapıldı.

Etiketler :