Eski belediye başkanının oğlu kazada ağır yaralandı

Eski belediye başkanının oğlu kazada ağır yaralandı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde aniden yola çıkan köpeğe ve kaldırıma çarparak savrulan otomobilin sürücüsü, Mudanya eski Belediye Başkanı Erol Demirhisar'ın oğlu Uğur Demirhisar ağır yaralandı.

Mudanya’nın Bursa yolunda, saat 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, Bursa istikametine gitmekte olan Mudanya eski Belediye Başkanı Erol Demirhisar'ın oğlu Uğur Demirhisar, iddiaya göre aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı ve Demirhisar’ın aracı önce köpeğe ardından da üst geçidin bulunduğu kaldırıma çarparak savruldu.

eski-belediye-baskaninin-oglu-kazada-agi-416625-115798.jpg

Kazanın şiddetiyle sağ arka tekerleği fırlayan otomobil yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken ağır yaralanan Demirhisar, sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonra ise Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Demirhisar’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

eski-belediye-baskaninin-oglu-kazada-agi-416624-115798.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :