Esenler'de üst geçit 'döküldü'

İstanbul Esenler'de bulunan bir üst geçitte düşen beton blokları tehlike saçıyor. Üst geçidin kolon ve kirişlerinde de dökülmeler olurken demirler ortaya çıktı.

Esenler Caddesi'nde bulunan araç üst geçidinden her gün yüzlerce araç geçiyor. Üst geçit bakımsızlıktan korkutan bir hal aldı. Her gün aynı yolu kullanmak zorunda kalan yurttaşlar köprünün acilen yenilenmesini ve önlem alınmasını istedi.

Kerem Türeli adlı yurttaş "Dün gece saat 01.00 sıralarında işten dönüyordum. Vinç yanaştı buraya belediye ekipleri taşları inceliyordu. Sabah da polisin şerit çektiğini fark ettik, ceset var sandık. Taş düşmesi olduğunu anladık. İnsanlar geçerken tedirgin oluyorlar. Sanayi bölgesi olduğu için akşamları da burada bir yoğunluk oluyor. Çok tehlikeli bir durum. Ya yolun ortasından geçecekler bu sefer de araç çarpabilir, altından geçsen kafana taş düşebilir" diye konuştu.


İBB: İnceleme başlatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden verilen bilgiye göre üst geçidin bakım sürecine girdiği, güçlendirme için tespit ve inceleme yapıldığı bildirildi.

Kaynak:DHA

Etiketler :