Eşeğe Tecavüz Eden İki Kişiye Para Cezası

Eşeğe Tecavüz Eden İki Kişiye Para Cezası
IĞDIR Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürü Mete Türkoğlu, eşeğe tecavüz ederken yakalanan iki kişiye 998 lira idari para cezası uyguladıklarını bildirdi.Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğü ekipleri 28 Eylül günü saat...

IĞDIR Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürü Mete Türkoğlu, eşeğe tecavüz ederken yakalanan iki kişiye 998 lira idari para cezası uyguladıklarını bildirdi.

Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürlüğü ekipleri 28 Eylül günü saat 14.00 sıralarında Iğdır-Doğubayazıt Korhan yaylası ayrımındaki bir tarlada iki kişinin eşeğe tecavüz ettiğini gördü. İhbar üzerine sevk edilen ekipler, meyve ve sebze ticareti yapan Ağrı'nın Patnos ilçesi nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki S.T. ile 32 yaşındaki M.V.D. hakkında tutanak tuttu. İki kişiye 5 bin 199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun 14/j maddesi uyarınca her birine 499'ar olmak üzere toplam 998 lira idari para cezası kesildi.

Orman ve Su İşleri İl Şube Müdürü Mete Türkoğlu, ekiplerin bu kişileri uyarıp ceza kestiğini, para cezalarını ödememeleri halinde icraya verileceğini söyledi.