Erdoğan'dan 'yurt' paylaşımı

Erdoğan'dan 'yurt' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile devlet yurtlarına ait kapasite bilgilerini paylaştı. Erdoğan, paylaşımında, "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte üniversite okudukları şehre dönen ve yeni üniversite kazanan gençler, yüksek kira ve yurt ücretleri nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, devlet yurtlarına ait kapasite bilgilerini paylaştı.

Erdoğan, "Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz" diye yazdı.

Erdoğan paylaşımında şöyle dedi:

"Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizle aramıza, birilerinin kendi siyasi çıkarları için sürekli olarak ürettiği yalanların girmesine izin vermeyeceğiz.

Son 19 yılda adeta bir devrim gerçekleştirdiğimiz eğitim-öğretim imkânlarımızı inşallah daha da genişleteceğiz."