Erdoğan'dan anket hamlesi! Kürt oyları için onları çağırdı

Erdoğan'dan anket hamlesi! Kürt oyları için onları çağırdı
Anketler ve sahada isteği oy oranını yakalayamayan Erdoğan, Kürt oylarını kazanabilmek için Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden muhafazakar aşiret liderlerini Beştepe'ye çağırdı

Anketler ve sahada isteği oy oranını yakalayamayan Erdoğan, Kürt oylarını kazanabilmek için Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden muhafazakar aşiret liderlerini Beştepe'ye çağırdı. Cumhurbaşkanlığı twitter hesabından yapılan açıklamada görüşmenin 2 saat 20 dakika sürdüğü ifade edildi.

Doğu ve Güneydoğu'daki son yapılan anketlerde HDP'nin oylarını artırdığı ve bölgede oyların yüzde 45.7'sini alarak AKP'yi geride bıraktığı ifade edilmişti. Bu haberlerden sonra Erdoğan'da Doğu ve Güneydoğu'daki aşiret liderlerini Beştepe'ye çağırdi.

Kabulde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Sözcüsü Ömer Çelik ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da hazır bulundu.

İşte Cumhurbaşkanlığı hesabından yapılan o açıklama; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden kanaat önderleri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.