Erdoğan: Terör örgütünün aparatları İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde

Erdoğan: Terör örgütünün aparatları İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman - Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni'ndeki konuşmasında CHP'li İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri'ni hedef aldı. Erdoğan, "İstanbul'da CHP belediyesi bakıyorsunuz anlaşma yapmışlar. Ne yazık ki terör örgütünün aparatları olarak bunlar İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman - Konya Hızlı Tren Hattı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni bir konuşma yaptı.

Konuşmasında CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan 'terör' teftişine dair, "İstanbul'da CHP belediyesi bakıyorsunuz anlaşma yapmışlar. Ne yazık ki terör örgütünün aparatları olarak bunlar İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde" diye konuştu.

Hedef alan açıklamalar yapan Erdoğan şunları söyledi:

"Terör örgütünün aparatı olan parti, belediyelerde olduğu gibi hükümette de ülkenin başına bela etmeye çalışanların riyakarlıklarını anlatacağız. İstanbul'da CHP belediyesi bakıyorsunuz anlaşma yapmışlar. Ne yazık ki terör örgütünün aparatları olarak bunlar İBB'de istihdam ediliyor. Aynısı Ankara'da, aynısı değişik yerlerde. Ülkeyi asırlık tasallutlarından kurtarmak için bunca yıldır ter döktüğümüz küresel siyaset ve para baronlarına teslim etmeye kalkanların sinsi oyunlarını da deşifre edeceğiz.

Türkiye'yi, son dönemde pek çok yerde örnekleri yaşanan kargaşa ve parçalanma iklimine sokmanın peşinde koşanların ihanetlerini ortaya sereceğiz. Durmayacağız daha çok çalışacağız."