Erdoğan Görmesin! Menzil Şeyhi Tiryaki Çıktı

Menzil Şeyhi Muhammed Saki Erol'un sigara içerken görüntüleri ortaya çıktı. Menzil şeyhinin görüntüleri sigara karşıtlığıyla bilinen Erdoğan'ı kızdıracak.

Menzil'de babalarının ölmesinin ardından mal kavgasına tutuşan 3 kardeşten Muhammed Saki Elhuseyni, sigara tiryakisi çıktı.

Menzil Şeyhi'nin sigara içtiği video sosyal medyada "Aman Erdoğan görmesin" notuyla paylaşıldı. Bazı kullanıcılar ise "Sigarayı bıraktırdığı iddia edilen Menzil şeyhi sigara tiryakisi çıktı" yorumları yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigara karşıtlığıyla biliniyor. Erdoğan sigara vergilerinin artırılmasına yönelik olarak, “Devamlı artırıyoruz, bundan da çok rahatsızlar. Aç sefil geziyor ama onu almaktan da geri durmuyor. Rakıyı birayı almaktan geri durmuyor” demişti.

Erdoğan'ın çevresine sigarayı bıraktırdığı, sigara içilmesine karşı olduğu biliniyor.

"Müritlerine sigarayı bıraktırdığı iddia edilen Menzil şeyhi, sigara tiryakisi çıktı" sözleriyle eleştirilen görüntülerde Saki Erol'un çay ve sigara içerken müritleriyle Kürtçe sohbet ettiği görüldü.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın haram olduğunu söylediği sigara konusunda Menzil cemaatinin net bir tavrı olmasa da cemaate yakın forum sayfalarının arşivlerinde sigara içmenin bir şeyhe yakışmadığı yorumları da bulunuyor.

ERBAŞ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçen yıllarda sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız diyerek, "Alkol ve uyuşturucu neyse sigara da odur" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :