Enginyurt depremi sürüyor: MHP'de istifa

Enginyurt depremi sürüyor: MHP'de istifa
Ordu Ulubey İlçe Başkanı Hakkı Yüksel, Cemal Enginyurt ihraç edilmesinin ardından MHP yönetimini eleştirerek görevinden istifa etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık açıklamasına tepki gösteren Cemal Enginyurt, MHP’den ihraç edilmişti. Enginyurt'un ihracına ilk tepkiyi Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz göstermiş ve istifa etmişti.

Yüksel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Ulubeyli kardeşlerim ülkücülük adına mücadele verdiğimiz ya devlet başa ya kuzgun leşe diyerek bir çok seçime girdiğimiz Milliyetci Hareket Partisi yönetim kurulu ile fikir ayrılığına girmiş bulunmaktayız.

Bilinmesini isterim Ordu halkının menfaatlerini savunduğu için partimizden ihraç edilen milletvekilimiz sayın Cemal Enginyurt’a yapılan haksızlığı hazmedemiyoruz. Sayın Cemal Enginyurt’un dün olduğu gibi bugün de yarın da halkın adamı olarak Ordu’nun halkının menfaatlerini savunacağına inancımız tamdır.

Ayrıca vekilimizin, il başkanımızın olmadığı yerde yarın bizleri de yok sayacaklar. 19 ilçe başkanımız 1 Kasım sonrası liderinin yanında dimdik durmuştur, ama görünen o ki 19 ilçe başkanlarımızdan birini bu göreve layık görmeyip dışarıdan il başkanı atanıyorsa yapacak bir şeyimiz kalmamıştır.

Bu vesileler ile birlikte bugün itibari ile ilçe yönetim kurulumuzla birlikte MHP ilçe Başkanlığı’ndan istifa ediyorum."

Etiketler :