Emniyette terfiler açıklandı

Emniyette terfiler açıklandı
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından dün akşam terfiler açıklandı. İstanbul'da şube müdürleri, ilçe müdürleri ve ilçe müdür yardımcılarından bazıları bir üst rütbeye yükseldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu’nun toplanmasının ardından 2024 yılı “Amir” sınıfı terfileri açıklandı. İstanbul’da Asayişin başında bulunan Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Dolunay Kaya, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Kesikoğlu, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ünver, Güven Timleri Şube Müdürü Hüseyin Şahin ve Çocuk Şube Müdürü Özlem Temür terfi alarak 2. sınıf emniyet müdürü oldular.

İstanbul'da KOM Şube Müdürü olarak görev yapan Hakan Dulkadir'de terfi alarak 3. sınıf emniyet müdürü oldu. Suçla mücadeledeki başarılarıyla bilinen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abidin Erik, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürü Alper Erdem, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Duran, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Ahmet Çobanoğlu, Baltalimanı Polisevi Şube Müdürü Orhan Şen, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Arınç Çevik, Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Başlı, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcıları Ziya Şaşmaz ve Mustafa Sarı ile Mesut Döner de terfi alarak Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü oldu.

Öte yandan, başkomiser Erkan Dalkılıç ve İstanbul Cinayet Büro Amiri Faruk Furkan Uyanık da terfi alarak Emniyet Amiri oldu.