Elinde Bıçakla Restoranda Oturan Arapları Tehdit Etti

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki kız çocuğunu istismar etmesinin ardından vatandaşlar ayaklandı. Yaşanılan olay nedeniyle pek çok kentte Suriyelilerin yaşadıkları mahalleler vatandaşlar tarafından basıldı. İstanbul Sarıyer'de bir kişi elinde bıçakla restoranda oturan Arap müşterileri tehdit etti. Şüpheli M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sarıyer Maslak Mahallesi'nde dün gece saat 02.00 sıralarında yaşanan olayda, bir kişi elinde bıçakla yabancı uyruklu iş insanlarını tehdit etti. Şüpheli, aynı sırada çevredekilere de küfürler yağdırarak tehditler savurdu. Olayı çevrede bulunan bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

75505.jpg

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit ederek yakalama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin M.İ. olduğu belirlendi ve kısa sürede gözaltına alındı.

75505-1.jpg

Emniyete götürülen M.İ.'nin alkollü olduğu öğrenildi. M.İ. hakkında kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından adli işlem başlatıldı.

Sanık tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1-2.png

İstanbul Emniyet Müdürlüğü söz konusu olayla ilgili açıklama geldi. Açıklama şöyle:

grezisiwkaafklo.jpeg

Kaynak:DHA