Ekrem İmamoğlu; Binali Yıldırım'a kendi sözleriyle gönderme yaptı! "Allah’ın izniyle tedavi edeceğiz"

Ekrem İmamoğlu; Binali Yıldırım'a kendi sözleriyle gönderme yaptı! "Allah’ın izniyle tedavi edeceğiz"
İmamoğlu kendisine destek verdiği için bıçaklanan Erdoğan'ın manevi kızı olarak ilan ettiği Göknur Damat'ı ziyaret etti. İmamoğlu; Türkiye’de demokrasi arızasını çıkardılar, Allah’ın izniyle 23 Haziran’da milletimizin aracılığıyla tedavi edeceğiz dedi

Kanser tedavisi gören Göknur Damat, verdiği mücadele nedeniyle Erdoğan'ın dikkatini çekmiş; Erdoğan Damat'ı manevi kızı ilan etmişti.

goknur-1.jpg

Ancak Göknur Damat, İBB seçimlerinin iptal edilmesinin ardından muhalefetin adayı Ekrem İmamoğlu‘na destek verdi. 

“Her şey çok güzel olacak” diyerek İmamoğlu’nun kampanyasına 20 TL yatıran Damat, sosyal medyada linç edilmiş; kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafınfan “Sen misin cesur yürek” denilerek karnından bıçaklanmıştı.

Olayı duyan İmamoğlu Göknur Damat’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

ekrem-kapak.jpeg

İmamoğlu ziyaretinde Binali Yıldırım'a kendi sözüyle yanıt verdi ve "Türkiye'de demokrasi arızasını çıkardılar, Allah'ın izniyle 23 Haziran'da milletimizin aracılığıyla tedavi edeceğiz. İlk gece 3 bin oyla kazandım diyen kendisiydi onu da tedavi ettim. Allah'ın izniyle bunları da tedavi edeceğiz." diye konuştu.

“Ben Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptım. Bana danışmanlık yapan bir arkadaşımın THY ile olan sözleşmesini neden iptal ediyorsunuz. Bu Ekrem meselesi değil, bu Göknur meselesi değil. Bu memleket meselesi. Çaldılar kelimesini nasıl kullanırsınız. Ben sizin seviyenize inmeyeceğim oturup aynaya bakın. Ben 3 çocuk babasıyım.

İyi vesileler iyidir, güzel kelimesini kullansınlar. Bunu 15 yaşındaki bir çocuk buluyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Güvenlik tedbirlerimiz her geçen gün artıyor çünkü çevremizdeki insanlar her geçen gün artıyor. Sabah kalktığımda düşünüyorum, ben bunun altından nasıl kalkacağım. Benim güvenliğim topluma emanettir. Elbette emniyet güçlerimiz elinden geleni yapıyor.

Türkiye’de demokrasi arızasını çıkardılar, Allah’ın izniyle 23 Haziran’da milletimizin aracılığıyla tedavi edeceğiz. İlk gece 3 bin oyla kazandım diyen kendisiydi onu da tedavi ettim, Allah’ın izniyle bunları da tedavi edeceğiz.”

Etiketler :