Duyan Koşuyor! Dev Bankada O İşlemler 1 Yıl Boyunca Ücretsiz

Duyan Koşuyor! Dev Bankada O İşlemler 1 Yıl Boyunca Ücretsiz
Banka devi, yeni kampanyası ile yeni müşterilerine bir yıl boyunca o işlemlerde asla ücret ödemeyeceklerinin müjdesini verdi.

Birçok bankanın uyguladığı işlem ücreti almama uygulamasına İş Bankası da katıldı. Müşterilerine bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sağlayacağını açıklayan bankanın kampanya detayları şu şekilde;

İş Bankası müşterileri, İşCep uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle bir yıl boyunca ücretsiz EFT/Havale imkanı sunuyor. Ayrıca diğer ayrıcalıklardan da yararlanabilecek.

60dc4a7286b2471d7cdcc328.webp

Bankalar, müşteri çekmek maksadıyla rekabete hız vermeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen bankalarından İş Bankası da bu rekabette yerini aldı. Müşterilerine bir yıl boyunca ücretsiz hizmet sunma sözü veren dev bankanın kampanya şartları açıklandı.

src-340x1912xeft-ve-fast-lerde-yuzde-50-fazla-azami-ucret-uygulamasi-kalkti.jpg

KAMPANYANIN DETAYLARI AÇIKLANDI

İş Bankası'ndaki bireysel ve esnaf/gerçek kişi tacir müşterilerin, "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliği ile İşCep uygulamasından ücretsiz EFT/Havale hizmetinden faydalanacak.

15920833-728xauto.webp

Söz konusu kampanya İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl boyunca ücretsiz olarak tek seferde en fazla 211 bin 100 TL işlem yapılabileceği belirtildi. Ayrıca mesai dışı FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde olmayacağı da belirtildi. Tatil günlerinde yapılan EFT/FAST işlemleri de istisna kapsamı dışında sayılacak. Bu kampanyadan yararlanmak için İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasının ardından 7 iş günü içerisinde başvuru gerçekleştirecek.