Dolandırıcıların Villa Keyfini Polis 'Böldü': Keyif Yaparken Bir Anda Kendisini Ters Kelepçeli Buldu

Dolandırıcıların Villa Keyfini Polis 'Böldü': Keyif Yaparken Bir Anda Kendisini Ters Kelepçeli Buldu
Bursa'da telefonla aradıkları iki kişiyi kendisini polis olarak tanıtıp dolandıran Mustafa B. ve Doğan Fatih S. milyon liralık vurgun yaptı. Dolandırıcılar villada yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa'da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, iki kardeşi arayarak kara para aklama yalanıyla 1 milyon lira değerindeki altın ve 1 milyon 130 bin TL paralarını dolandırdı. Olayı yakınlarına anlatan ve dolandırıldıklarını fark eden kardeşler polise şikayette bulundu.

1.webp

Polis, yaptığı çalışmayla dolandırıcıların kimliklerini belirledi. Altınları elden alan şüphelinin Enes Çağrı Ç., müştekileri telefonla arayanların da Mustafa B. ile Doğan Fatih S. olduğu tespit edildi.

Benzer olaylardan çok sayıda suç kaydı bulunan 3 şüphelinin İstanbul'a gittiği belirlendi. Beylikdüzü'nde bir villada kaldıkları saptanan şüphelilerin yakalanması için harekete geçen Bursa polisi, İstanbul'daki polis ekipleriyle koordineli çalıştı.

4-2.webp​​​​​​​

Dolandırıcılar kaldıkları villanın balkonunda görüntülendikten sonra adrese operasyon düzenlendi. Baskında 3 şüpheli gözaltına alındı. Yere yatırılıp, ters kelepçe yapılan Enes Çağrı Ç., Mustafa B. ve Doğan Fatih S., sorgulanmak üzere Bursa'ya getirildi.

Villada yapılan aramada 180 bin TL, 1 tabanca, 1 uzun namlulu otomatik silah, 3 mermi, çok sayıda cep telefonu, sim kart ile 25 uyuşturucu hap ele geçirildi.

3-3.webp

2.webp

5-2.webp

640xauto.webp

Kaynak:DHA

Etiketler :