Diyarbakırlı Doktor Tek Gecede Tüm Birikimini Kaybetti: Poligonda Kafasına Sıkarak İntihar Etti

Diyarbakırlı Doktor Tek Gecede Tüm Birikimini Kaybetti: Poligonda Kafasına Sıkarak İntihar Etti
Diyarbakır'da 33 yaşındaki doktor G.Ö. atış yapmak için gittiği poligonda silahla kafasına sıkarak intihar etti. G.Ö.'nün sosyal medya hesabından kısa süre önce kripto para yatırımları nedeniyle büyük zarar ettiğine ilişkin paylaşımlar yaptığı öğrenildi.

Kan donduran olay Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesinde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Fırat Mahallesi Urfa Bulvarı üzerinde bulunan bir atış poligonuna giden 33 yaşındaki doktor G.Ö., elindeki tabancı ile atış yapmak istediği sırada başına dayayarak ateş etti.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde doktorun hayatını kaybettiğini belirledi.

poligon1.jpgCenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KRİPTO BORSASINDA TÜM PARASINI KAYBETTİĞİ ÖĞRENİLDİ

İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrası sert düşüş yaşayan kripto borsasında, özellikle Bitcoin yüzde 8'e varan değer kaybı yaşadı. Her ne kadar BTC, ilerleyen saatlerde kaybın bir bölümünü telafi etse de, özellikle kaldıraçlı ve foreks piyasasında işlem yapan milyonlarca kullanıcı bu süre zarfında tüm birikimlerini sıfırlamış oldu.

Doktor G.Ö.'nün "BillMunny" isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Günaydın Dostlar dün lanet bir gündü ben de çok zarar ettim herkese çok geçmiş olsun" ifadelerini kullandığı öğrenildi. İntihar hadisesinin bu mesajdan kısa bir süre sonra yaşanması, söz konusu hadisenin yaşanılan maddi kayıp kaynaklı meydana geldiği yorumlarına neden oldu.

kripto1.jpg

Etiketler :