Dişçide tedavisi uzadı dişçiyi kurşunladı. Burası Adana fark burada

Dişçide tedavisi uzadı dişçiyi kurşunladı. Burası Adana fark burada
Adana Seyhan'da Orhan A., tedavi gördüğü diş kliniğinde tedavi süresinin uzamasına sinirlendi gece saatlerinde harekete geçti. Diş kliniğine arkadaşıyla birlikte giderek kurşun yağdırdı daha sonra da kaçtı. İfadesi ortaya çıkan Orhan A., "Dişim ağrıyordu, tedavim de uzayınca sinirlendim ateş ettim" dedi.

Adana Seyhan'da Orhan A. (22), gördüğü diş tedavisi uzayınca sinirlendi. Gece saatlerinde arkadaşı Muhammed Can K. (21) ile birlikte tedavi gördüğü diş kliniğine giden Orhan A., kliniğe pompalı tüfekle ateş açtı, ardından arkadaşı Muhammed Can K.'nin sürdüğü motosiklet ile olay yerinden kaçtı.

İŞ YERİNİ AÇMAYA GELİNCE FARK ETTİ

Sabah iş yerini açan Doğan T. (55) silahlı saldırı sonucu camların kırıldığını fark edip durumu polise bildirdi. Olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

YAKALANDILAR

Yapılan incelemelerin ardından söz konusu şüpheliler evlerine yapılan operasyonla yakalandı.

aa-20240917-35660640-35660639-tedavi-suresi-uzadigi-iddiasiyla-dis-klinigine-silahli-saldiri-duzenledi.jpg

"TEDAVİ UZAYINCA SİNİRLENDİM ATEŞ ETTİM"

Yakalanan şüphelilerden silahı kullanan Orhan A.'nın, "Dişim ağrıyordu, tedavim de uzayınca sinirlendim ateş ettim" diye ifade verdiği öne sürüldü.

Söz konusu şüphelilerden Orhan A. ve Muhammed Can K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak:AA