Dilipak'tan Bilal Erdoğan'a 'Hadi sıkıyorsa şimdi yapsınlar' yanıtı: Çok büyük konuşmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrası için ismi AKP'nin muhtemel adayları arasında adı anılan ve son dönemde görünürlüğünü artıran Bilal Erdoğan, Konya’da düzenlenen “Konya’dan Dünyaya Gençlik Buluşması” programına katıldı.
Bilal Erdoğan, Konya'daki konuşmasında Bosna-Hersek’te Müslümanlara yönelik soykırımına değinerek "Hadi bugün sıkıyorsa bugün yapsınlar. Niye? Bugün Türkiye var, bugün Recep Tayyip Erdoğan var. Kudretiyle, gücüyle bunu engelleyecek bir ülke var" dedi.
DİLİPAK'TAN BİLAL ERDOĞAN'A 'HADİ SIKIYORSA ŞİMDİ YAPSINLAR' YANITI
Bir dönem iktidarın yakın ismi olan Abdurrahman Dilipak, Bilal Erdoğan’ın bu sözlerini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla karşılık verdi.

Bilal Erdoğan'ın sözlerinin yer aldığı paylaşımı alıntılayan Dilipak, "Çok büyük konuşmamalı" diyerek uyarıda bulundu.
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı, sıkıyorsa bugün yapsınlar! Erdoğan var...
Dilipak, imkanların artırılıp azaltılmasının bir imtihan olduğunu ifade ederken iyilik ve kötülüğün Allah'ın hükmünde olduğunu söyledi.

Dilipak, mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Çok büyük konuşmamalı. Allah cc bizleri imkanları artırarak ve azaltarak imtihan edecektir. Toplum Allah’ın ipini bırakırsa Allah da onların ipini bırakır, başlarında bir peygamber de olsa hüküm değişmez. Hüküm Allah’ındır ve bilgaderi hayrihi ve şerrihi!"