Devlet Bahçeli'den Müge Anlı Paylaşımı

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı Paylaşımı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından "Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi"ni gönülden desteklediğini bildirdi. Bahçeli, "Sayın Müge Anlı’yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda programcı Müge Anlı'nın başlattığı Aşevleri Projesi ve "Müge Anlı Dostları Sanat Okulu Projesi"ni desteklediğini ifade etti.

Bahçeli, X (Twitter) hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Sayın Anlı'nın başlatmış olduğu 'Aşevleri Projesi'nin yanı sıra Roman kardeşlerimizi kapsayan 'Sanat Okulu Projesi' bizim nazarımızda değerli bir girişimdir. Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri 'Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi'ni gönülden destekliyorum.

Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde 100'er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum. Roman kardeşlerimizin yanındayız, onların lehine olacak şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya kararlıyız. Bu düşüncelerle Sayın Müge Anlı'yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum."

devlet-bahceli-aa-2061355.jpgmuge-anli-paylasti-sosyal-medyada-olay-oldu-1636102016-3685.webp

Kaynak:AA

Etiketler :