Deprem Bahçelievler’de binanın balkonunu yıktı: 1 yaralı

İstanbul’da yaşanan deprem sebebiyle bir binanın balkonu çöktü. Gazeteci Emrullah Erdinç, olaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul Bahçelievler’de daha önce kentsel dönüşüm kapsamında tahliye edildiği belirtilen bir binada iki balkon İstanbul’da yaşanan 3,7 büyüklüğündeki deprem sonrası çöktü. Çökme sebebiyle 1 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralanmanın çökme esnasında yoldan geçen vatandaşların üzerine parça düşmesi sebebiyle yaşandığı öğrenildi. Hafif yaralanan yurttaş hastaneye kaldırıldı.

1 KİŞİ YARALI

Erdinç olayı aktarırken İstanbul Bahçelievler’de, kentsel dönüşüm kapsamında daha önce tahliye edilen ve yıkım çalışmaları süren bir binanın balkonu, 3,7 büyüklüğündeki deprem sonrası çöktü. Çökme esnasında 1 kişi yaralandı” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi