Dehşet Anları Kamera Kaydında: Baba ile Oğul, İETT Şoförünü Bıçakladı!

İstanbul Başakşehir'de, trafikte tartıştığı baba ve oğlunun bıçaklı saldırısında yaralanan İETT otobüsü şoförü yoğun bakımda tedavi görüyor. Olayın ardından kaçan baba ve oğlu gözaltına alınırken, dehşet anı araç kamerasına yansıdı.

Başakşehir'de İETT otobüsünün şoförü, trafikte tartıştığı baba ve oğlunun bıçaklı saldırısında yaralandı.

İstanbul'da, Kayaşehir ile Yenibosna arasında seyir halinde olan İETT otobüsünün şoförü Mahmut Murat Kanık ile yolda ilerleyen bir otomobilin sürücüsü arasında tartışma çıktı.

ARAÇLARINDAN İNİP OTOBÜSE BİNDİLER

AA'da yer alan habere göre otomobilin sürücüsü ve yanındaki oğlu, Kayaşehir Polis Merkezi durağında araçlarından inerek otobüse bindi.

2.png

YOLCULAR DURDURMAYA ÇALIŞTI

Baba ve oğlu, otobüsün sürücüsü Mahmut Murat Kanık'a saldırırken, araya giren bazı yolcular saldırganları durdurmaya çalıştı.

KALP HİZASINDAN BIÇAKLANDI

Bu esnada otomobil sürücüsünün oğlu, Mahmut Murat, Kanık'ı göğsünden bıçakladı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan şoförün genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin yoğun bakım servisinde sürdüğü öğrenildi.

1-001.png

KAÇAN BABA İLE OĞLU GÖZALTINDA

Olayın ardından kaçan baba ve oğlu polislerce gözaltına alındı. Şüpheli baba ile oğlunun şoföre saldırı anı ise otobüsteki güvenlik kamerasınca kayda alındı.

Kaynak:AA