Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzimde hedef büyüttü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzimde hedef büyüttü
Zonguldak'ta konuşan Erdoğan, tanzim satışlar konusunda, "Tanzim satışlardan çok rahatsız olmuş Bay Kemal. Onlar yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu. Senin gibi fırsatçılara, müfterilere karşı 1 haftada kurduk

Zonguldak'ta konuşan Erdoğan, tanzim satışlar konusunda, "Tanzim satışlardan çok rahatsız olmuş Bay Kemal. Onlar yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu. Senin gibi fırsatçılara, müfterilere karşı 1 haftada kurduk. 31 Mart'a kadar bu iş düzene girmezse satışları 81 vilayete yayacağız" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Seçim tarihine kaldı 26 gün. Bu seçimde öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Bu seçimde aynı zamanda Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline kast edenler ellerini ovuşturarak bekliyor. Benim milletim 31 Mart'ta gereken dersi verecek.

Bugüne kadar içeride ve dışarıda ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar, tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular. Bunca benzemezi bir araya getiren bir şey olmalı. Zahirde Cumhur İttifakına karşı gelmiş gözüküyorlar, bu Türkiye'nin 2023 yılında elde edeceği güçten korkuyorlar. Millete de cumhuriyete de pusu kuruyorlar.

Ben CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma, İYİ Parti'ye, HDP'ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum; tepede bu ihanet içine giren dörtlü çeteye oy verecek misiniz? FETÖ'süne de diğerlerine de nefes aldırmayacağız.

ZONGULDAK'A YAPILAN YATIRIMLAR

Zonguldak demek kömür, madencilik demektir. Madencilik alınterinin, emeğin en fazla hissedildiği mesleklerden biridir. Zonguldak ülkemizin en önemli emek şehridir. Burada kazanılan para helaldir. Sizler de alınterinizle, bileğinizle, yüreğinizle emeğini kazanan emekçilerimizdir. 500 kişiyi daha işe alacağız. Zonguldak ve Bartın'da tapu sorununu çözmek bize nasip oldu. Asırlık sorunları milletimizin lehine çözdük.

Zonguldak'a son 17 yılda 18,5 katrilyon liralık yatırım yaptık. 1300 kişilik yeni yurt binaları daha açıyoruz. Yakında 8 atık su tesisini daha hizmete açacağız. Martın ikinci yarısında Çaycuma Havalimanı'na tekrar inişler ve uçuşlar başlayacak.

Tanzim satışlardan çok rahatsız olmuş Bay Kemal. Onlar yokluk kuyruğu değil varlık kuyruğu. Senin gibi fırsatçılara, müfterilere karşı 1 haftada kurduk. 31 Mart'a kadar bu iş düzene girmezse satışları 81 vilayete yayacağız.

CHP ve diğerlerinin ülkemiz, bölgemiz, insanlık için kaile alınır bir projelerini duydunuz mu? Koltuk kavgasının onda 1'ini ülkemizin düşmanlarına karşı verdiklerini gördünüz mü? Terör örgütleriyle kol kola, dirsek dirseğe saldırıyorlar.

Etiketler :