Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa Cemaatine Tehdit! Çarşamba Gününe Kadar Süre Verdi: "Köprüden Önce Son Çıkış!"

Mahmut Ustaosmanoğlu vefat ettikten sonra İsmailağa Cemaati'nde koltuğa oturma hakkının kendisinde olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü bir video yayınladı. Ahmet Ünlü, cemaatin ileri gelenlerine kadar çarşamba akşamına kadar süre vererek "Köprüden önce son çıkış" sözleriyle tehdit etti.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Ünlü, "İsmailağa'ya son ihtar" başlıklı bir video yayınlayarak İsmailağa Cemaati'ni tehdit etti.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından İsmailağa Cemaati'nde başa kimin geçeceği kavgası yaşanmıştı. Cübbeli Ahmet Hoca, Mahmut Ustaosmanoğlu'nun kendisinin başa geçmesi için işaret ettiğini belirtse de istediğini elde edemedi. Cemaatin başına Hasan Kılıç'ın geçmesinin ardından tartışmalar sürerken Ahmet Ünlü, İsmailağa'yı tehdit eden bir video yayınlandı.

2-2-001.jpg
Mahmut Ustaosmanoğlu

"KİMİNİN ŞANTAJI VAR FETÖ'NÜN ELİNDE"

Cemaate çarşamba gününe kadar süre veren Cübbeli Ahmet, "Bugüne kadar konuşmadıklarımı konuşmak zorunda kalacağım. Kiminin şantajı var FETÖ’nün elinde, kiminin şusu var busu var. Bunları az çok biliyoruz. Burada böyle bir yapılanma var” dedi.

cubbeli-ahmet-hoca.png

"KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ"

Cübbeli, "Köprüden önce son çıkış" diyerek şunları söyledi:

"Eğer beni Hasan Efendi Hocamızla görüştürürler ve ona Rabıta konusundaki şikayetlerimi aktarmama, aldığım cevabı da paylaşmama izin verirlerse susacağım. Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak. Köprüden önce son çıkış. Çarşamba 22:30'a kadar bu teklifim kabul görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!"

x1080.jpeg

Etiketler :