Colin's'ten mağazasında yaşanan çirkin olay nedeniyle açıklama

Colin's'ten mağazasında yaşanan çirkin olay nedeniyle açıklama
Zonguldak'taki Esas 67 Burda AVM'de bulunan Colin's mağazasında, bir çalışanla ilgili yaşanan olay, markanın acil önlem almasına yol açtı. Şirket, olayın adli sürecini yakından takip ettiğini ve müşterilerinin güvenliği için gerekli tüm önlemleri aldığını açıkladı.

Zonguldak'ta bulunan Esas 67 Burda AVM'deki Colin's mağazasında meydana gelen bir olay, marka yetkililerini harekete geçirdi. Mağaza çalışanı hakkında yapılan suçlamalar sonrası Colin's, olayın doğruluğuna bakılmaksızın, ilgili çalışanın iş akdini derhal feshettiğini duyurdu.

ADLİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Şirket, olayın adli süreçle yakından takip edildiğini ve tüm kamera kayıtlarının adli makamlara teslim edildiğini belirtti. Colin's, eğer suçlama doğrulanırsa, tüketicilerinin haklarını korumak için tüm yasal yollara başvuracağını ifade etti.

YANILTICI HABERLER ÜZÜNTÜ YARATTI

Olay sonrası bazı yerel basın organlarında yer alan yanlış ve yanıltıcı haberlerin yayımlanması Colin's tarafından üzüntüyle karşılandı. Şirket, kamuoyundan resmi olmayan bilgilere itibar edilmemesini rica etti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILACAK

Colin's, yaşanan bu talihsiz olay nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirterek, benzer olayların tekrarlanmaması için tüm gerekli önlemleri alacağını kamuoyuna duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi