'Cinsel istismar etti' dedi adliye önünde bıçakla öldürdü: Kadın gözaltına alındı

'Cinsel istismar etti' dedi adliye önünde bıçakla öldürdü: Kadın gözaltına alındı
Kocaeli Adliyesi'nde görülen bir "öldürmeye teşebbüs" davasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M. (25), ifadesinde sanık Emrah Çeliksoy'un kendisini cinsel olarak istismar ettiğini söyledi. Gerginlik sonrası ertelenen duruşmanın ardından Sümeyye M., adliye önünde Çeliksoy'u kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Kocaeli 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde akşam saatlerinde görülen "öldürmeye teşebbüs" davasında tanık olarak dinlenen Sümeyye M., boşandığı eşinin arkadaşı olan tutuksuz sanıklardan Emrah Çeliksoy'un kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Çeliksoy'un kabul etmemesi üzerine taraflar arasında duruşma salonunda kısa süreli gerginlik yaşandı ve mahkeme duruşmayı erteledi.

İSTİSMAR ETTİ DEDİ KALBİNDEN BIÇAKLADI

Duruşma salonundan çıkan Sümeyye M., adliyenin karşısındaki bir kafeden bıçak aldı. Bu sırada adliye önünde bulunan Emrah Çeliksoy'a saldırarak kalbinden bıçakladı. Çeliksoy yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KADIN GÖZALTINA ALINDI SANIK ÖLDÜ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Çeliksoy, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Sümeyye M. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi