Cinayetin Ardından Film Gibi Hikaye Çıktı

Cinayetin Ardından Film Gibi Hikaye Çıktı
Samsun'da çay ocağında 13 kurşunla öldürülen Asım Cerrah cinayetinin detayları ortaya çıktı. Cinayetlerin başlangıcının 2020 yılında işlenen bir başka cinayet olduğu daha sonra da kan davası gibi sırasıyla devam ettiği öğrenildi. Cerrah ailesindek tek kalan Asım da dün gece öldürüldü.

Samsun Canik ilçesindeki Gülsan Sanayi Sitesi 46'ncı sokakta Asım Cerrah, çay ocağında olduğu sırada husumetli olduğu Sercan T'nin saldırısına uğradı.

57611-8.jpg

KURŞUN YAĞDIRDI

Sercan T, tabancasıyla Cerrah'a kurşun yağdırıp, olay yerinden kaçtı. Vücuduna 13 mermi isabet eden Cerrah kanları içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

57611-6.jpg

ÖLDÜRÜP KAÇTI

Asım Cerrah, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı özel hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

57611-4.jpg

CİNAYETİN BAŞLANGICI 4 YIL ÖNCEKİ CİNAYETE DAYANIYOR

19 Ağustos 2020 yılında Hüsame Ünveren (24) adlı genç sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar yaralı gence yerde yatarken kafasına silah kabzası ile defalarca vurup tabanca ve tüfekle yine ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet edip, kafasına da darbe alarak ağır yaralanan Hüsame Ünveren kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayeti işleyenlerin Ahmet Cerrah ve Gökhan Cerrah olduğu belirlendi. Cinayetin ardından Trabzon'a kaçan şüphelilerin burada da yol kavgası nedeniyle başka bir cinayete karıştıkları öğrenildi. Trabzon'dan tekrar Samsun'a gelen Ahmet ve Gökhan Cerrah yakalanarak cezaevine gönderildi.

Bu cinayetten 2 ay sonra 31 Ekim 2020 tarihinde Yalçın Cerrah silahla öldürüldü.

57611-2.jpg

AİLEDE TEK ÇOCUK ASIM CERRAH KALMIŞTI

Yıllar geçti ama husumet devam etti. Kuzen Ahmet ve Gökhan Cerrah, cinayet suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Yalçın Cerrah'ın da öldürülmesinin ardından sadece abisi Asım Cerrah kalmıştı. O da dün akşam işyerinin karşısında bulunan çay ocağında oturduğu sırada Sercan T.'nin silahlı saldırısına uğradı.

Polis uyuşturucu konusundan aralarında husumet olduğunu düşündüğü olayla ilgili olarak Sercan T'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.