CHP'li vekil emojilerin gazabına uğradı

CHP'li vekil emojilerin gazabına uğradı
CHP Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook'tan canlı yayınlamak isterken emojileri açık unutunca olanlar oldu. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran olayı Bayır, "Üzgünüm... Danışmanım da istifasını sundu" dedi.

CHP'li vekil emojilerin gazabına uğradı

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını Facebook üzerinden canlı yayınlarken 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark etmeyince, Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer parti üyelerinin yüzleri şekilden şekle girdi. Bu canlı yayın 18 dakika boyunca devam etti. Bayır, durumu farkedince canlı yayını sildi.

DANIŞMANI İSTİFASINI SUNDU

Olayı Sözcü’ye anlatan Tacettin Bayır şunları söyledi:

Yayını; Fırat isimli danışmanının telefonundan yapıldığını anlatan Tacettin Bayır şunları söyledi “Her Salı günü olduğu gibi grup toplantımızı canlı yayınlamaya başladım. Danışmanım Fırat’ın telefonundan kendi hesabımı açtım ve tripotun üzerine telefonu kurarak yayına başladım. Bir süre sonra emolojileri fark ettim. Muhtemelen elim ekrana değdi ve efektler aktif oldu. Sonra hemen yayını sonlandırdım. Benim liderime olan sevgimi tüm arkadaşlarım bilir. Teknoloji özürlü birisi de değilim ama maalesef böyle bir olay yaşandı. Çok üzgünüm. Zaten danışmanım Fırat da istifasını sundu. Ancak kabul etmedim” dedi.

Bayır, “Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?” sorusuna ise “Henüz liderimizin görüntüleri izlediğini sanmıyorum. İzleyip izahat isterse gerekeni yapacağım. Üzgünüm…” diye yanıt verdi.

Etiketler :