Özel'den Kılıçdaroğlu'na Üstü Kapalı Yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözlerine yanıt verdi. Özel, "Yepyeni, dinamik ve sonuç odaklı bir siyaset için yola çıktık; müzakere de eden, mücadele de eden" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP'den CHP'ye geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaret etti.

Özgür Özel, Denizli’de İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından vatandaşlara seslendi. Özel, “Bugün seçimlerden sonra bu otobüsün üstünden ilk defa konuşma yapıyorum. Buradan hemşerilerime, Ege’nin bir evladına sahip çıkan ve sonuna kadar arkasında duran Denizli’nin güzel insanlarına yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Denizli’de İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından vatandaşlara seslenen Özgür Özel, isim vermeden eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" sözlerine yanıt verdi.

Özel, şöyle devam etti:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ''Şunu bilin CHP’nin Genel Başkanıyım. Yapacağım her görüşmede, kuracağım her temasta, çıkacağım her kürsüde milletin sesi olacağım. Halkın sesi olacağım. Sizin sesiniz olacağım. Bize inandınız, güvendiniz. Bize sorumluluk verdiniz. Bundan sonra bir büyük mücadele başlıyor. Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık” dedi.

Kaynak:ANKA