CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Erkek arkadaşları dışarı alın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Erkek arkadaşları dışarı alın
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda konuşma yaptığı sırada, “İşimizi geri istiyoruz” sloganı atan bir grup partiliye tepki gösterdi. Özel, slogan atan grubun salondan çıkarılmasını talep etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, Çiğli Belediyesi'nde işten çıkarıldıkları iddia edilen işçilerin "İşimizi geri istiyoruz" sloganlarına tepkisini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı'ndaki konuşmasında, kongrenin amacının dışında protestolar yapılmasına tepki gösterdi. Özel, Kadın Kolları Kongresi'nin, CHP Kadın Örgütü'nün emeğinin taçlandırıldığı bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, kongreyi başka amaçlar için kullanmamalarını rica etti. Protestoların bu özel etkinliğe zarar verdiğini belirtti ve güvenlik görevlilerinden, bu tür durumları kontrol altına alarak kongrenin amacına uygun bir şekilde devam etmesini sağlamalarını istedi.

vnskldjvn-gajv-cover.jpg

"TALEPLERİNİZİ KONGRE DIŞINDA DİLE GETİRİN"

Özel, işçilerin taleplerini başka bir ortamda dinleyeceğini ifade ederek, kongre alanında erkeklerin provoke etmesine izin vermeyeceğini belirtti. Protestocuların taleplerini kongre dışında dile getirmelerini istedi ve bu şekilde, Kadın Kolları Kurultayı'nın amaçlarına odaklanılmasını savundu.

Kaynak:halktv.com.tr