Celal Kılıçdaroğlu: Sosyal medya hesabım yok

Celal Kılıçdaroğlu: Sosyal medya hesabım yok
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, şimdi farklı bir iddia ile gündemde. Zaman zaman Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermeler yapılan hesabın O'na ait olmadığı ileri sürüldü.Celal Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, şimdi farklı bir iddia ile gündemde. Zaman zaman Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermeler yapılan hesabın O'na ait olmadığı ileri sürüldü.

Celal Kılıçdaroğlu olarak paylaşım yapan Twitter hesabının kullanıcısına dava açıldığını bildiren avukat Fidel Okan, mahkeme tutanaklarını Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Belgeye göre, Celal Kılıçdaroğlu ifadesinde hiçbir sosyal medya hesabı olmadığını söylemiş.

Avukat Okan “Benimle ilgili her twitine dava açtığım bu meczubu siyasi amaçları için kullanan şerefsiz takımının peşini bırakmayacağım" diyerek , "Bu hesabı onun adına kimler, hangi siyasetçi veya belediye başkanı adına kullanıyorsa Celal denilen meczup açıklamak zorunda kalacak. Bu meczub yarın mahkemede bu twitleri cebime üç beş kuruş koyan ergenler attı derse şaşırmam... Ama bu onu cezadan kurtarmaz" ekledi.

Etiketler :