Çarptığı elektrik direği otomobilin üzerine düştü: 1 kişi öldü

Bingöl’de, kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle elektrik direği otomobilin üzerine düşerken, kazada Muhammet Çakan öldü, 1 kişi de yaralandı.

Bingöl’de, kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle elektrik direği otomobilin üzerine düştü.

Saat 18.30 sıralarında Bingöl-Diyarbakır kara yolu, Yayla köyü mevkiinde meydana gelen olayda, Bingöl istikametine doğru seyir halinde olan 23 ER 700 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı.

yeni-proje-2025-04-15t223802-221.jpg

ELEKTRİK DİREĞİ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kazanın şiddetiyle elektrik direği otomobilin üzerine devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrolde Davut O. ağır yaralandığı, Muhammet Çakan'ın ise hayatını kaybettiği belirlendi.

isi.jpg

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Davut O. ise ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Muhammet Çakan’ın cenazesi de otopsi için hastane morguna götürüldü.

Davut O.’nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada ölen Muhammet Çakan ile yaralanan Davut O.’nun, Bingöl Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)