Burak Özçivit Rusya Yolcusu

Burak Özçivit Rusya Yolcusu
Amerikan hip-hop grubu Onyx, ocak sonunda Moskova ve St. Petersburg'da konser verecek. Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, şubat ayında iki şehri ziyaret edecek. Grup, 2017'de Kırım'a da konser vermişti. Onyx'in Rusya hayranı olduğu belirtiliyor. Enigma projesi sanatçıları da Rusyalı hayranlarıyla buluşacak.

Amerikan hip-hop grubu Onyx, ocak sonunda Moskova ve St. Petersburg'da konser verecek. İzvestiya gazetesi, Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in şubatta iki şehri ziyaret edeceğini bildiriyor.

Gazete, Onyx'in 2017'de Kırım'a da konser verdiğine vurgu yapıyor. Konserlerin organizatörü Force Events temsilcisi, grubun "Rusya hayranı" olduğunu belirtti.

Burak Özçivit'in ise "Türk dizilerinden müzikler" adlı etkinliğin özel konuğu olarak Moskova ve St. Petersburg'a geleceği öğrenildi. Özçivit, hayran buluşmalarına da katılacak.

Diğer yandan, Enigma projesinden İngiliz müzisyen Andrew Donalds, İtalyan tenor Alessandro Safina ve Alman soprano Simone Kermes gibi sanatçılar önümüzdeki haftalarda Rusyalı hayranlarıyla buluşacak.