Bu Haberi Okumadan Pazar Günü İçin Plan Yapmayın!

Bu Haberi Okumadan Pazar Günü İçin Plan Yapmayın!
Aylardan Nisan ancak sıcaklıklar yaz mevsimini aratmıyor... Ülke genelinde bir süredir mevsim normalleri üzerinde sıcaklıklar etkili oluyor. Başta İstanbul olmak üzere pek çok kentte sıcaklıklar 25 dereceye ulaştı. Ancak meteorolojinin hava tahmin raporuna göre pazar günü plan yapacakları üzecek bir hava bekleniyor... Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte yanıtı...

Ülke genelinde sıcaklıklar hafta boyunca mevsim normalleri üzerinde seyretti. Sıcaklık kimi yerlerde 25 dereceye kadar ulaştı. Nisan ortasında adeta yaz mevsimini yaşayan Türkiye'de havaların yeniden soğuyup soğumayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava tahmin haritasını yayımladı. Sıcaklara güvenip pazar günü plan yapacakları üzecek haber geldi. Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte yanıtı...

sicak6.jpg

6 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 6 Nisan Cumartesi günü hava tahmin haritasına göre ülkenin doğusu harici sıcaklıklar etkisini sürdürüyor. Ege ve Akdeniz'de en yüksek sıcaklık 25 dereceyi bulacak. Marmara'da sıcaklıklar 23 dereceye kadar çıkarken Karadeniz'de en yüksek sıcaklık 20 olacak.

6-nisan-cumartesi.png

PAZAR GÜNÜNE DİKKAT!

7 Nisan Pazar günü ise sıcaklıklar yerini sağanak yağışa bırakacak. Marmara Bölgesi için meteoroloji kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Karadeniz ve İç Anadolu harici diğer bölgeler pazar gününü yağışlı geçirecek.

7-nisan-pazar.png