BJK yönetiminden İmamoğlu'na tebrik ziyareti

BJK yönetiminden İmamoğlu'na tebrik ziyareti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretine gelen BJK Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini Saraçhane'deki makam odasında kabul etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretine gelen BJK Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini Saraçhane'deki makam odasında kabul etti.

Orman, İmamoğlu'na 34 sırt numaralı "Ekrem İmamoğlu" yazılı Beşiktaş forması, İBB Başkanı da BJK Başkanı'na, eski İstanbul fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.

SARAÇHANE / İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, BJK Başkanı Fikret Orman ve kulüp yönetimini Saraçhane'deki makam odasında kabul etti. İmamoğlu, BJK yönetimini kapıda karşıladı. İmamoğlu, Orman ve yönetim kurulu üyeleri keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun, "Biraz dinlenmiş görüyorum'' sözlerine Orman, "Allah size de nasip etsin" diyerek esprili bir karşılık verdi. İmamoğlu'nun bu sözlere yanıtı ise, "Bu gidişle biraz zor görünüyor ama…" oldu. Orman, İmamoğlu'na 34 sırt numaralı "Ekrem İmamoğlu" yazılı Beşiktaş formayı takdim ederken İBB Başkanı da BJK Başkanı'na, eski İstanbul fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti. Formayı alan İmamoğlu, "Uzun zamandır oluşturduğum farklı takımlardan forma koleksiyonum var. 100'e yakın formam var" dedi.

İMAMOĞLU: "GÜZEL BİR YOLCULUK OLSUN"

Hediye takdimlerinin ardından söz alan İmamoğlu, "Beşiktaş'ımız hoş geldi. Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyoruz. İstanbul'da insanın yönetici olduğunda kendini güçlü hissettiği kurumlar vardır. Bunların başında, bu şehrin 3 büyük kulübü var. Onu hissediyoruz. Hem iş birliğine hem de beraber proje üretmeye ve bu şehrin markasını her yerde anlatmaya, tanıtmaya, onların da bizim lokomotifimiz olmasını sağlamaya dönük bir yol haritamızın olmasını istiyoruz. Bu anlamda en hızlı hareket edeceğimiz kulüplerden biri olarak Beşiktaş geliyor. Hem Başkanımızla olan dostluğumuz yıllara dayalı hem de diğer kulüplerimize de belki motivasyonu buradan başlatırız. Güzel bir yolculuk olsun hem bizlerin adına hem de kulüplerimiz adına inşallah. Bu sezon da başarılar diliyoruz'' dedi.

ORMAN: "AMACIMIZ HOŞ SEDA BIRAKMAK"

İmamoğlu'na teşekkür ederek sözlerine başlayan Orman da "Bu şehrin en önemli markalarından birer tanesi de futbol kulüpleridir. Biz, dünyanın her tarafına gittiğimizde sahaya, 'Beşiktaş İstanbul' diye çıkıyoruz. Rakiplerimizin ismi de o şekilde geçiyor. Bunlar, şehrin ve ülkenin enerjisini yüksek tutan kurumlar. Allah bir daha tekrarını nasip etmesin, bizim stadımızın yakınında terör olayları yaşadık. Şehrimize ve ülkemize büyük zararlar verdi. Ama o sırada yapmış olduğunu meşhur bir transfer, o güvenilmez şehir algısını bir anda tersine çevirebiliyor. Aileleriyle verdikleri pozlar, bu şehirde yaşadıkları zamanki mutluluğu gösteren programlar bütün algıyı bir dakikada tersine çeviren şeyler.

Spor, kitleleri çok çabuk harekete geçiren bir şey. Biz de netice itibariyle kamu yararına bir derneğiz. Amacımız da sizler gibi, bu işler gelip geçtikten sonra arkada hoş bir seda bırakmak, insanlara mutluluk yaşatmak. Başka bir amacımız yok. İnşallah da Allah, belediyemizle beraber insanlığa güzel projeler yapmayı nasip etsin'' diye konuştu.

Etiketler :