Birileri Düğmeye Mi Bastı?... Provokatörler Sahnede!

Birileri Düğmeye Mi Bastı?... Provokatörler Sahnede!
Son günlerde Atatürk'e yönelik çirkin saldırılar infial yaratırken bu saldırıya bir yenisi daha eklendi. Twitter'da bir kullanıcı tuvalet taşının üstünde Atatürk fotoğrafını yaktı. Peki halkı tahrik eden, düşmanlığa sevk eden bu provokatörler kim?

Twitter'da bir kullanıcı tuvalet taşının üzerine Atatürk fotoğrafını yaktığı anları paylaştı. Gazete Pencere'nin aktardığına göre kullanıcının profilinde "Kahrolsun laiklik yaşasın şeriat Allahu Ekber unutmayın şeriat gelecek tüm butlar bâtıl kuralar kalkacak Allahın hükmü sürecek la galiba illallah vallahi Allah” yazdığı görüldü.

image-567.png
Provokosyan amaçlı çekilen video halkı kin ve düşmanlığa sevk edebilecek nitelikte olduğu için yayınlayamıyoruz.

İstanbul'da 17 yaşındaki lise öğrencisi A.E.S'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına uygunsuz hareketler yaptığı görüntüler büyük tepki çekti. Çığ gibi büyüyen tepkilerin ardından lise öğrencisi tutuklanarak cezaevine konuldu.

ataturk-hakaret.png
Habere ulaşmak için tıklayınız.

Görüntüler infial yaratırken bu kez provokatörler sahneye çıktı. Abdulaziz Ramih, Trabzon’da bir Türk vatandaşının Arap bir turisti yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye’yi ve Atatürk'ü hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Ramih hakkında İçişleri Bakanlığı suç duyurusunda bulunurken Kuveytli yazar Atatürk'e yönelik çirkin saldırısına devam etti.

Ramih son olarak Twitter hesabından şu paylaşımı gerçekleştirdi:

ataturk.png
Habere ulaşmak için tıklayınız.

Etiketler :