Bir şüpheli kentte dehşet yarattı: Bir taksiciyi, bir ATM'den para çeken vatandaşı öldürdü, market işçisini ağır yaraladı!

Bir şüpheli kentte dehşet yarattı: Bir taksiciyi, bir ATM'den para çeken vatandaşı öldürdü, market işçisini ağır yaraladı!
İzmir'in sokaklarında sıradan bir akşam, peş peşe yaşanan olaylarla kabusa dönüştü. Biri taksici, biri ATM'den para çeken iki kişi hayatını kaybetti, bir market çalışanı ise ağır yaralı.

İzmir'de Bülent Şengün (37) isimli bir şahıs, ardı ardına işlediği suçlarla kenti dehşete sürükledi. İlk olarak Ayrancılar Mahallesi'nde bir taksiyi gasp eden Şengün, ardından taksici Arif Karabacak'ı (42) ensesinden vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, yoldan geçen bir hafif ticari aracı gasp ederek cinayet zincirine devam etti.

izmirde-bir-supheli-dehset-yasatti-gas-369775-102212.jpg

MARKETTE YAŞANAN KANLI SOYGUN

Bülent Şengün, Torbalı ilçesinde bir markete girerek soygun girişiminde bulundu. Kendisine direnen market çalışanı İlayda Algar'ı (27) tabancayla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Algar'ın durumu ciddiyetini koruyor.

izmirde-bir-supheli-dehset-yasatti-gas-369776-102212.jpg

ATM'DE KANLI SALDIRI

Şengün'ün durmaya niyeti yoktu. Karabağlar ilçesinde Paşaköprü Mezarlığı yakınlarında bir ATM'den para çeken Engin K.'yı (35) da gasp ederek tabancayla vurdu. Engin K. olay yerinde hayatını kaybetti.

izmirde-bir-supheli-dehset-yasatti-gas-369803-102212.jpg

POLİSİN TAKİBİYLE YAKALANDI

Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'ne doğru kaçarken, Bülent Şengün polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şengün'ün Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan ilk işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edileceği öğrenildi.

HAYATINI KAYBEDENLER VE YARALANANLAR

Kanlı gecede hayatını kaybeden taksici Arif Karabacak ve ATM'den para çeken Engin K.'nın aileleri yasa boğulurken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İlayda Algar'ın tedavisi sürüyor.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA