Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül'e tutuklama talebi

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül, ‘İhaleye fesat karıştırma’ suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Dün şafak baskınıyla gözaltına alınan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fidan Gül, ‘İhaleye fesat karıştırma’ suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 12 kişinin tutuklandığı "ihaleye fesat karıştırma" ile "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım" iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Gözaltı kararının "elde edilen yeni deliller" çerçevesinde, Köseler'in de tutuklu olarak bulunduğu soruşturma dosyası kapsamında verildiği öğrenilmişti.

Dün Fidan Gül'ün evinde ve belediyedeki makam odasında arama yapıldı. Fidan Gül, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Edinilien bilgiye göre, Gül ‘ihaleye fesat karıştırma’ suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi