"BEN BİR CEVAP VERECEĞİM İNTERNETE DÜŞECEĞİZ SONRA"

"BEN BİR CEVAP VERECEĞİM İNTERNETE DÜŞECEĞİZ SONRA"
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e kendisine söz vermediğini söyleyerek, "Bana ne zaman vereceksiniz başkanım? Bana 30 saniye verdiniz. Arkadaşlara üç dakika verdiniz." diye seslendi. Önder'in Tanal'a, "Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz ondan sonra" şeklindeki yanıtına Genel Kurul'daki milletvekilleri güldü.

TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan renkli anlardan biri, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e tepki gösterdiği an oldu.

Tanal, kendisine verilen sürenin kısa olduğunu ve arkadaşlara daha uzun süre verildiğini belirterek başkanvekile tepki gösterdi. Bunun üzerine Sırrı Süreyya Önder, espriyle karşılık verdi ve "Ben bir cevap vereceğim, sonra internete düşeceğiz" dedi. Bu esprili yanıt, salondaki milletvekillerinin gülümsemesine neden oldu.

Bu tür konuşmalar TBMM'de sıkça yaşanan durumlardan biri olabilir. Milletvekillerinin arasındaki diyaloglar ve espriler genellikle gerginlikleri hafifletmek ve atmosferi yumuşatmak için kullanılır. Sırrı Süreyya Önder'in esprili yanıtı da bu amaca hizmet etmiş gibi görünüyor.

Etiketler :