Başkent'te Korkunç Kaza: Refüjü Aşıp 3 Otomobille Çarpıştı!

Başkent'te Korkunç Kaza: Refüjü Aşıp 3 Otomobille Çarpıştı!
Ankara Keçiören'de yaşanan kazada sürücüsünü kontrolünden çıkan bir otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti ve 3 araçla çarpıştı. Kazada 4 sürücü hafif yaralandı. Görgü tanığı kameralar kaza anını saniye saniye kaydetti.

Kaza, öğle saatlerinde Keçiören ilçesinde bulunan Yozgat Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte seyreden 3 araçla çarpışan otomobilde maddi hasar oluştu.

Yaralılar Kurtarıldı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan 4 sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Görgü Tanığı Kameraları Kazayı Kaydetti

Kazanın korkunç anları bir görgü tanığı tarafından kameralara kaydedildi. Görüntülerde otomobilin refüjü aşarak karşı şeride geçtiği ve diğer araçlarla çarpıştığı an net bir şekilde görülüyor.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA