'Başbakan Meral' sloganları

Kırşehir'in Kaman ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Başbakan Meral" sloganıyla karşılandı.

Halk TV'de Liderler Özel programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanılığına aday olmayacağını, başbakanlığa aday olacağını ilk kez açıklamıştı.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Başbakan Meral" sloganıyla karşılandı.

whatsapp-image-2021-09-29-at-17-49-02-2.jpeg

Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar, Akşener'e, sadece esnafı ziyaret etmesi nedeniyle serzenişte bulunarak, kendilerini de dinlemesini istedi.

Meral Akşener, daha sonra Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

whatsapp-image-2021-09-29-at-17-49-02-1.jpeg

Belediye girişinde vatandaşlara hitap eden Akşener, 20 Ocak 2020'den beri yaklaşık 20 aydır Türkiye'yi gezerek, yurttaşlarla bir araya geldiğini anımsattı.

Esnaf ve besiciden üreticiye, kadından işsiz gence kadar herkesle bu ziyaretlerde karşılaştığını belirten Akşener, çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2021-09-29-at-17-49-02.jpeg

Akşener: Memnun oldum

Akşener, "Biz, sizin sesiniz olmak üzere buradayız. Esnaf için müşteri velinimettir. Seçmen de siyasetçi için velinimettir. Çok uzun zamandır seçmen, millet, velinimet olmaktan çıktı. Şimdi el ele vereceğiz, seçmen ve bu millet velinimet olacak. Benim geldiğim gibi bütün ağaları buraya getireceksiniz. El ele tutuşacağız sizinle, seçmeni birlikte velinimet haline getireceğiz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından bir gazetecinin, Kaman ilçesinde "Başbakan Meral" sloganı atılmasını nasıl karşıladığını sorması üzerine Akşener, "Memnun oldum" yanıtını verdi.

Fotoğraf: DHA

Kaynak:AA