Bariyerlere çarpan 83 yaşındaki sürücü kurtarılamadı

Bariyerlere çarpan 83 yaşındaki sürücü kurtarılamadı
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle bariyerlere çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybederken araçta bulunan sürücünün eşi ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin kaza yaptı. Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü 83 yaşındaki Ömer Lütfi Irmak hayatını kaybederken 77 yaşındaki eşi N.I kazadan yaralı olarak kurtuldu.

bariyerlere-carpan-otomobilin-surucusu-o-569591-168714-1.jpg

Akşam saatlerinde D-650 kara yolunun Örencik Mahallesi Deve Bağırtan mevkiinde meydana gelen kazada, Adapazarı istikametine giden Ömer Lütfi Irmak yönetimindeki 64 KK 161 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

bariyerlere-carpan-otomobilin-surucusu-o-569592-168714-1.jpg

SÜRÜCÜ ÖLÜRKEN EŞİ YARALI KURTULDU

Kazada sürücü ile eşi N.I. araçta sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü ile yanındaki eşi N.I., itfaiye tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Lütfi Irmak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Irmak'ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. N.I.'nın ise tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)