Banu Parlak Kimdir? Fenomen Banu Parlak Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Son dönemin en konuşulan isimlerden birisi de Banu Parlak. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tanınan Banu Parlak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Banu Parlak kimdir? Fenomen Banu Parlak kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Şarkıcı Banu Parlak dolandırıcılık iddiasıyla havalimanında gözaltına alındı. Banu Parlak kimdir, kaç yaşında? Banu Parlak ne iş yapıyor? soruları ise gündeme geldi. İşte Banu Parlak'ın hayatına yönelik merak edilenler...

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak, 1987 senesinde dünyaya gelmiştir ve aslen Kastamonuludur.

Sosyal medya hesabı Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla tanındı.

"Narin Yarim" adlı single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştı.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ancak evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak'ın bir kız çocuğu vardır.

banu-parlak.webp

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Olay 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinde meydana gelmişti. İddiaya göre, saat 02.00 ve 04.30 sıralarında güzellik merkezine gelen şüpheliler silahla ateş açıp kaçmıştı. 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana gelmişti.Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Etiketler :