Balıkesir’den kötü haber: 1 polis şehit oldu

Balıkesir’den kötü haber: 1 polis şehit oldu
Balıkesir’in Havran ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kaçan araçtaki şahıslar ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis memuru şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ihbarı üzerine içinde silahlı şüphelilerin bulunduğu otomobili takibe aldı. Havran’a kadar süren kovalamacada silahlı çatışma çıktı.

Olayda polis memuru Abdulkadir Güngör (30) yaralandı. Ağır yaralanan polis memuru Edremit Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ekipler kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, kaçan Devrim E. isimli şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

havranda-uyusturucu-operasyonunda-cikan-catismada-polis-memuru-sehit-oldu-4766-dhaphoto8.jpg

CHP'li vekilden başsağlığı mesajı

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör (30) ile ilgili Twitter hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Aytekin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Edremit Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube'de görevli polis memurumuz Abdulkadir Güngör, Havran ilçesinde uyuşturucu kullanan bir kişiye müdahale ettiği sırada madde bağımlısı tarafından şehit edilmiştir. Şehit kardeşimiz Abdulkadir Güngör'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum."