Balıkesir'de yaşayan aile 2,5 yıl önce kaybolan oğullarından haber bekliyor

Balıkesir'de yaşayan aile 2,5 yıl önce kaybolan oğullarından haber bekliyor
Balıkesir Edremit'teki yaşadığı evinden 2,5 yıl önce ayrılan ve hakkında bir daha haber alınamayan Ceyhun Kabacan'ın ailesi, oğullarına kavuşmak için bekliyor.

22 yaşındayken kaybolan ve bir daha haber alınamayan Ceyhun Kabacan'ın annesi Yasemin Kabacan, oğlu Ceyhun Kabacan'ın 2022 yılının nisan ayında evlerinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini söyledi. Kabacan, "Onu çok merak ediyorum. Bir an önce gelmesini istiyorum. Gören varsa Allah rızası için 'Burada gördüm.' diye haber versin, başka bir şey istemiyorum. Ne haldeyse, ne durumdaysa dönsün gelsin" diye konuştu.

aa-20240927-35748690-35748688-balikesirli-cift-yaklasik-25-yil-once-kaybolan-ogullarindan-gelecek-haberi-bekliyor-001.jpg

CEP TELEFONUNDAN SİNYAL ALINMIŞ

Oğluyla aralarında hiçbir sorun olmadığını söyleyen Kabacan, "Gittikten 12 gün sonra 1-2 yerden cep telefonundan sinyal alınmış. Edremit Cumhuriyet Meydanı'nda bir telefoncuya gitmiş. Evden çıktıktan sonra 12 gün boyunca başına bir şey gelmediğini umuyorum ama ondan sonra sinyal kesiliyor" ifadelerini kullandı.

aa-20240927-35748690-35748683-balikesirli-cift-yaklasik-25-yil-once-kaybolan-ogullarindan-gelecek-haberi-bekliyor.jpg

22 yaşındayken kaybolan oğlu Ceyhun Kabacan'ın yurt dışında yaşamayı hayal ettiğini söyleyen anne, son 4-5 yıl yaz tatillerinde çalışıp para biriktirdiğini anlattı. Oğlunun yurt dışına gitmiş olabileceğini öne süren Yasemin Kabacan, "Beceremedi de acaba evine geri dönemiyor mu? Acaba 'Aileme ben böyle bir şey yaptım tekrar ne yüzle gideyim' gibi böyle bir psikolojiye mi büründü? Bu ihtimaller de var." dedi.

TÜFEĞİ NASIL KULLANACAĞINI GÖSTERECEK 'AĞABEYLER' KİM?

2,5 yıl önce emniyete kayıp ihbarında bulunduklarını belirten Kabacan, polislerin tüm çabalara rağmen bir ize ulaşamadığını dile getirdi. Anne Yasemin Kabacan, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Kaybolmadan bir hafta önce sağlık ocağına giderek tüfek ruhsatı için sağlık raporu aldığını öğrendik. Gittiği gün direkt evden çıkıyor, ilçe meydanında bir bayiden av tüfeği alıyor. Biz orayla da görüştük, firma çalışanları geldiğini söylediler. 'Nasıl kullanabileceğini anlatayım mı?' dediğinde, 'Ağabeylerim yardımcı olur' demiş. Kamera kayıtlarında geldiği ve gittiği görünüyor. İleriye dönük hayalleri vardı. 'Türkiye'de değil de başka yerlerde yaşayacağım, Avrupa'da yaşayacağım' derdi. Hedefleri yüksek çocuktu. O çocuk kalkıp da tüfekle kendine bir şey yapamaz. Yapsa 2,5 senedir muhakkak çıkardı. Yaşamadığım hiçbir şey kalmadı. Başvurmadığım yer kalmadı. Onu çok merak ediyorum. Bir an önce gelmesini istiyorum. Gören varsa Allah rızası için 'Burada gördüm.' diye haber versin, başka bir şey istemiyorum. Ne haldeyse, ne durumdaysa dönsün gelsin. Bir haber versin Allah rızası için başka bir şey istemiyorum. Artık nefes almak istiyorum."

aa-20240927-35748690-35748687-balikesirli-cift-yaklasik-25-yil-once-kaybolan-ogullarindan-gelecek-haberi-bekliyor.jpg

Baba İlhan Kabacan da oğullarına sağ salim kavuşmayı istediklerini ifade etti.

Kaynak:AA