Bahçeli: Görev düşsün, silahımı alıp cepheye koşarım

Bahçeli: Görev düşsün, silahımı alıp cepheye koşarım
MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İdlib'de 27 Şubat 2020'de yaşanan şehitler milletimizi derinden yaralanmıştır. Esad ve alçak destekçileri kanımızı dökmüştür. Kim hangi saldırıyı yaparsa yapsın Türk milletinde akacak kan da bitmez ayağa kalkacak kahraman da eksilmez."

"Bu alçak saldırının içinde Suriye İran vardır"

"Bu alçak saldırının içinde Suriye İran vardır. Hepsi birden cinayet devriyesine çıkmışlardır. Türk askerinin kanı bu husumet cephesi tarafından dökülmüştür. Niyazım o dur ki şehadetleri mübarek olsun. Zalimlerin kanı kurusun. TSK'ya yapılan her saldırıyı nefretle lanetliyorum."

"Türk milleti şehitlerine minnettardır ve onlar ölmemiştir, Allah yolunda öldürülenlere ölüler diyemeyiz. Allah tektir ordusu Tür oğlu Türk’tür. Türk milletine meydan okuyan yiğit evlatlarımıza silah çeken kim varsa dökülen kanlarda boğulmaya sonuna kadar mahkumdur. Erkeğinden kadınına aziz milletimizin her mensubu merttir, sabırlıdır, imanlıdır, yüreği vatan sevgisiyle yoğrulmuştur. Hiçbir zorba Türkiye’ye kanlı dişlerini geçiremez."

"Herkesi uyarıyorum ki Anadolu'yu teslim ederiz"

"Tarih bize diyor ki mücavir topraklarda komşu ülkelerde öne alınmamış krizler, iç kargaşalar bir virüs gibi yapılıp eninde sonunda ülkemize bulaşacaktır. Türk savunma alanı oluşturuyoruz. Bu savunmayı yapamazsak tereddüt edersek herkesi uyarıyorum ki Anadolu'yu teslim ederiz. "

Sputnik'e sert tepki

"Bir Rus haber sitesinde "çalınan şehir Hatay' başlığıyla haber yapılmış, sinsi ve yüzsüz arzular hedefler deşifre edilmiştir. Bugün aynı zamanda Hatay'ın ilk ve son cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in de vefat yıl dönümüdür. Hatay 10 yıllardır Rusya haritalarında açıkça gösterilmiştir.Şimdi çalınan şehir Hatay diye haberler yapılmaktadır. Bu utanmazlıktır, Hatay Türk milletinin kardeşlik köprüsü, vazgeçilemez zümrüt örtüsüdür. Kim Hatay'a göz dikiyorsa o gözü oyarız, kim el uzatıyorsa o eli kökünden keseriz."

"Sayın Kılıçdaroğlu ve İP sizin bunlara dair bir fikriniz var mıdır? Varsa kimlerin hizmetindesiniz? Hadi yok diyelim o zaman ne işiniz var Türkiye'de ne arıyorsunuz siyasette. Misak-ı milli coğrafyada bir kuşun kanadı kırılsa, bir masumun göz pınarlarından yaş süzülse Türk milleti dert edinir bedelini de peşinen ödetir. Çevremizdekilere dikiz aynasından bakmayız bakamayız. Bana değmeyen yılan bin yaşasın diyemeyiz, o yılanı yuvasında boğarız. "

Etiketler :