Bağcılar'da Kan Donduran Olay: Poşete Sarılı Halde Bulundu

Bağcılar'da bir daireden gelen yoğun koku, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Songül Kurt (48), evinde kıyafetler ve poşetle sarılmış halde ölü bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Mart Pazartesi günü Yeni Mahalle'de gerçekleşti. Daireden gelen yoğun koku şüphe uyandırdı ve yapılan ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kapı kilitli olduğu için çilingir yardımıyla içeri giren ekipler, yatak odasında poşetle sarılmış bir cesetle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin Songül Kurt'a ait olduğu belirlendi.

Evde yapılan incelemelerde uyuşturucu madde kullanıldığına dair bulgulara rastlandı. Ensar Avuç (60)'a ait olan dairede yapılan araştırmalar sonucunda Avuç'un Bağcılar'da bir çay ocağı işlettiği de öğrenildi. Avuç, kısa sürede başka bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Ensar Avuç sorgusunda, Songül Kurt ile yaklaşık 10 gün önce uyuşturucu madde aldıklarını ve Kurt'un düşerek kafasını sehpaya çarptığını söyledi. Avuç, Kurt'u kaldırmaya çalıştığında "beni bırak" dediğini ve yatağına yatırdığını ifade etti. Sabah kalktığında ise Kurt'un hareketsiz olduğunu gördüğünü ve olayın kendi üzerine kalacağını düşünerek kimseye haber vermediğini itiraf etti. Avuç, koku nedeniyle dört gün önce cesedi poşete koyduğunu da ekledi.

Polis ekipleri, Avuç'un ifadesi doğrultusunda geniş çaplı bir çalışma yürüttü. Yapılan incelemeler sonucunda R.B. ve O.D.'nin olaydan sonra iki kez daireye gelerek temizlik yaptıkları ve cesedi gördükleri halde kimseye haber vermedikleri ortaya çıktı. Bu kişiler de gözaltına alınarak sorgulandı.

Sorgulamada şüphelilerin Ensar Avuç, R.B. ve O.D.'nin silah bulundurmak, uyuşturucu ticareti, sahtecilik, hırsızlık ve yağma gibi birçok suçtan sabıkalı oldukları ve O.D.'nin ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan arandığı öğrenildi.

Karakoldaki işlemlerin ardından Ensar Avuç, R.B. ve O.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :