'Aylık Gelirim 200 Bin TL' Demişti: Bir Alışverişi Bile Kat Kat Fazlaymış

Mahkemede verdiği ifadesinde 150-200 bin TL arasında bir aylık geliri olduğunu söyleyen Dilan Polat'ın geçmişte yayınladığı bir videosu gündem oldu. Bir alışveriş videosunda gelirinin kat kat üzerinde ürün aldığı görülen Polat'ın o anları viral oldu.

‘Kara para aklama’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat'ın yaptığı ‘birkaç parçalık’ alışverişini paylaştığı video yeniden viral oldu. Gösterdiği kıyafetlerden sadece birkaçının fiyatının bile neredeyse mahkemede beyan ettiği aylık geliri kadar olduğu görüldü. Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarında günde 750 bin TL harcadığını, ayda net 1 milyon lira dağıttığını söylemişti.

Cezaevinde

Dilan Polat, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 kişiyle birlikte tutuklandı. Polat şu an Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunuyor.